Fashion.BG » Личности

Личности

Maria Silvester

Мария Силвестър

Модел, водеща и актриса

Мария Силвестър е българска телевизионна водеща, модел и актриса, родена на 28 февруари 1977 година.

Учила е право и психология, а в края на 90-те е топ модел. По собствените ѝ думи към телевизията се е ориентирала случайно, когато я повикали да стане сценарист в сутрешното предаване на Гала "На кафе". Преди това работела в списание.

Позната е на зрителите като водеща и репортерка – от предаванията "Тройка по никое време" пo TV7, Вечерното шоу на Азис по PRO.BG/TV2, "Красива наука" (заедно с ядрения физик Леандър Литов) по БНТ, комедийния сериал "Тя и той", танцувалното риалити по Нова телевизия "VIP Dance", където участва в един отбор с Боби Турбото и двамата са сред фаворитите на публиката. Заедно с Камен Воденичаров и Андрей Захариев, е едно от лицата на седмичното токшоу по БНТ 1 "Неделя по три" (н3Dеля Х3). През 2014 г. е водеща третият сезон на реалити предаването по bTV, "България търси талант".

Иргае в сериала "Тя и Той"(гаджето на бащата на Мартин). За първи път дублира анимационен филм през 2012 година. Получава роля във „Мадагаскар 3“, където озвучава героинята Джия (женски ягуар). През 2009 година участва в шоуто VIP Dance заедно с актьора Борислав Захариев. Щастливо омъжена е за актьора Силвестър Силвестров от 2000 г. и двамата имат един син – Давид.
 Bridal Fashion
  • Личности
  • Модели

designer

Васко Василев


Цигулар
и още...

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече