Fashion.BG » Личности

Личности

Ofelia Kaneva

Офелия Кънева

Заместник-кмет на Сливен
Общуването с хора като зам.-кмета на Сливен Офелия Кънева ме прави оптимист по отношение на най-новата генерация мениджъри и държавни ръководители.

Г-ца Кънева има зад гърба си има образователен и професионален опит, на който биха завидяли министри, дипломати и високопоставени държавни служители. Преди да стане заместник кмет на Сливен в екипа на Йордан Лечков, тя е била главен експерт в Министерството на труда и социалните грижи и е работила в различни значими социални проекти и неправителствени организации.

Какво още трябва да знаем за нея?
През 2000 – 2001 година е стипендиант на Фондация “Отворено Общество” за високи академични постижения в областта на управлението на човешки ресурси. Участва в комитета по интеграция на хората с увреждания към Съвета на Европа (до края на 2004 г.).
Сформировател и член на комитета по Универсален дизайн/достъпност към Съвета на Европа.
Член на Националния Съвет на Националната програма за психично здраве на гражданите на България към Министерски съвет.
Участва в българската анти-стигма коалиция и в звеното за изпълнение на проекта “Повишаване качеството на живот на хората с ментални увреждания в България”, съвместно развиван от Министерство на здравеопазването, Министерство на образованието и науката, Министерство на труда и социалната политика и Държавната агенция за закрила на детето (до края на 2004 г.).
Делегат на десетки международни, европейски и световни професионални форуми, конференции и други.

Като заместник кмет на Сливен се занимава със социалната политика, заетостта, младежките дейности, здравеопазването, спорта, образованието, културата, вероизповеданията и др.


Интервю

Офелия Кънева: “Модата е част от историята на Сливен”

Галерия


Офелия Кънева Ofelia Kaneva

Личен архив

Офелия Кънева Ofelia Kaneva

Личен архив

Офелия Кънева Ofelia Kaneva

Личен архив


 Bridal Fashion
  • Личности
  • Модели

designer

Мария Силвестър


Модел, водеща и актриса
и още...

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече