Fashion.BG » Личности

Личности

Velizar Sokolov

Велизар Соколов – Заки

Певец и продуцент

Дуетната половина от „Авеню”, които заслужено спечелиха своя собствена страница в историята на българската музика, отново ще се впусне в търсене на истинския артист. През 90-те години Заки и Боби се утвърждават като най-популярния дует – хитовата и до днес песен „Бягство” се задържа в телевизионните класации повече от 56 седмици. 35 000 – точно в толкова екземпляра е продаден дебютният им албум „Въпроси”.

Множество награди, признания и най-важното – любовта на публиката, бележат годините, в които двамата чертаят облика на българската музикална сцена, а лейбълът „Авеню” се превръща в синоним на интелигентност и музикален вкус.

Приносът на Заки обаче не спира дотук – по-късно, като съсобственик на продуцентска къща AveNew Productions, той подава ръка на поредица обещаващи таланти – името му стои зад успеха на изпълнители като Белослава, Тони, Gravity Co, Уикеда, Анимационерите и други.

Днес, безспорен пример за това как се постига успех на музикалната сцена, Заки твърди, че не съществува понятие „формула на успеха”. Също както няма рецепта и за това как се става X Factor. Вярва обаче, че още с първата поява на сцената публиката разпознава истинския артист – отличават го каризмата, присъствието му, любопитството и категоричното желание да изяви своя талант.
 Bridal Fashion
  • Личности
  • Модели

designer

Росен Петров


телевизионен водещ и продуцент
и още...

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече