Fashion.BG » Личности

Личности

Veselka krachunova

Веселка Крачунова

Дизайнер

Дизайнерката Веселка Крачунова e родена в морската столица Варна. Магистър е по право със специализация по морско право. От началото на 2013 г. сбъдва мечтата си, като създава своя собствена модна марка VHK Fashion с дизайнер самата тя. Освен самостоятелни ревюта модните изяви на дизанерката включват учатия в ревю-спектаклите на такива престижни модни събития като „Златна игла” и „БГ модна икона”. Весeлка Крачунова налага модната си марка паралелно с успешния си бизнес, който развива вече 10 години в сфера различна от модата. Работила е като юрист консулт към Министерство на младежта и спорта, като в бизнес ежедневието си прилага основно търговското и корпоративно право. През 2010 г. инициира корпоративна дарителска кампания от името на една от фирмите си в помощ на недоносените и проблемно родени деца. До ден днешен продължава да работи в тази насока.

Стилът на Веселка Крачунова, дизайнер на VHK Fashion се отличава с характерна комбинацията от неподправен шик, женственост, елегантност и многофункционалност. Модният бранд предлага четири линии, които ще удовлетворят и най-претенциозния вкус:

Casual by Veselka Krachunova за Вашето ежедневие! Lady by Veselka Krachunova, за да бъдете винаги актуални и елегантни! Traveler by Veselka Krachunova, за да Ви е комфортно, когато пътувате! Kids by Veselka Krachunova  за Вашите дъщери!

Casual линията е предназначена за младите и динамични жени със свеж и закачлив подход към модата и заобикалящите ги тенденции. Линията Lady е лимитирана и с по-висок ценови клас, предназначена за дамите, които залагат на по-класическия външен вид, но никога не се ограничават в модния си избор. Като съвременна жена, непрекъснато ангажирана с пътувания по света, дизайнерката Веселка Крачунова обръща специално внимание на неизбежните въпроси за подбирането на дрехи, свързани със спецификата на различен тип пътувания. .Линията Traveler предлага удобство, функционалност, елегантност и немачкаеми материи, съобразени с дестинацията и темата на всяко пътуване. Дизайнерката Веселка Крачунова не забравя и вашите дъщери! С линията Kids от съвсем малки до тийнейджърки момичетата могат да имат същите дрехи като тези от дамските линии.

Модата със запазена марка VHK Fashion, която създава дизайнерката Веселка Крачунова е предназначени за жените с характер, които знаят какво искат и какво могат! Динамични, хармонични, амбициозни, женствени и елегантни – жени с класа! Това е образът на съвременната жена през погледа на дизайнерката Веселка Крачунова.

Лице на модния бранд VHK Fashion за 2014 г. е младата и успешна българска актриса Елен Колева. Ето какво споделя самата тя: „Смятам, че в моделите, които създава Веселка Крачунова има освен елегантност и стил, също и една препратка към кино-героините на миналия век – тип ала София Лорен, Мерилин Монро и съвременната Моника Белучи. Съвременност с ретро излъчване! Освен това в стила на модния бранд VHK Fashion се преплитат ярките образи на динамичната, уверена в себе си жена и на нежната романтична Лолита. Когато погледна нейните модели, виждам част от себе си в тях!”.

„Луксът е въпрос на пари, елегантността на интелект”, казва великият дизайнер Емануел Унгаро! А дизайнерката Веселка Крачунова създава „Елегантност за успеха"! Бъдете красиви и женствени, бъдете успешни и елегантни с VHK Fashion!
Интервю

Дизайнерката Веселка Крачунова: "Създавам дрехи за жени с характер!"

Галерия


Веселка Крачунова Veselka krachunova

Личен архив

Веселка Крачунова Veselka krachunova

Личен архив

Веселка Крачунова Veselka krachunova

Личен архив

Веселка Крачунова Veselka krachunova

Личен архив

Веселка Крачунова Veselka krachunova

Личен архив

Веселка Крачунова Veselka krachunova

Личен архив

Веселка Крачунова Veselka krachunova

Личен архив


 Bridal Fashion
  • Личности
  • Модели

designer

Анелия


поп-фолк певица
и още...

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече