Fashion.BG » Личности

Личности

MIroslav Kostadinov - Miro

Мирослав Костадинов - Миро

певец
Мирослав Костадинов - Миро е роден на 10.03.1976 г. в Добрич. Завършил е хуманитарна гимназия в родния си град с руски език.

От малък ходи на уроци по пиано и пеене. През 1994 г. на конкурса "Сарандев" печели първа награда и наградата на публиката. През следващите години печели отличия на редица фестивали.

През 1999 г. заедно с Галя основават дуета "Каризма". Двамата печелят почти всички възможни музикални награди, а през 2006 г. излиза албумът им "Еклисиаст".

През 2000 г. Миро изпява песните в дублажа на анимационния филм "Принцът на Египет".

През пролетта на 2007 г. на музикалните награди на БГ радио с песента "Някога преди" обявява старта на соловата си кариера.

През следващата година излиза дебютният му албум "Омиро- творен", който достига рекордни за България продажби. Той е първият български изпълнител, задържал се 11 седмици на първо място с парчето "Губя контрол" в престижната класация "Nielsen Top 100 Airplay Chart".

През 2008 г. е обявен за изпълнител на годината от Фен тв, тази пролет – от тв Планета, а на 31 май и от БГ радио. Изявява се и като жури и треньор на формата "България търси талант"


 Bridal Fashion
  • Личности
  • Модели

designer

Невена Калудова


Актриса
и още...

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече